onsdag 23 januari 2013

Gyllene tider.

Det har varit lite körigt ett tag. Som vanligt är det bloggen som blir lidande.
Och till slut sitter man framför macen med en tom vit ruta och undrar vad man ska fylla den med.
Ska man prata om vädret? Det är snabbt gjort. Här i Malmö har vi haft samma väder nu i 14 dagar. Några minusgrader, några snöflingor, kalla vindar. Det är inget roligt väder att ge sig ut i.
Så varför ska man snacka väder?
Fotboll? Ja, det spelas ju som vanligt nere i Europa och i England. Här hemma tränas det ju knappt. Spelarna i Allsvenskan har haft semester. Och nu när de börjar träffas igen på träningsplanerna, måste de först gå omkring och hälsa på nytillkomna kolleger och gå runt och kolla vilka som saknas. Och när serieharvandet startar är det nya lag vi får se. Vem vet idag hur de nya spelarna ska fungera och hur mycket de bortflugna ska saknas? Varje ny säsong brukar börja lite darrigt.
Nöjesliv? Ja, det rullar väl på som vanligt. I år har vi chans att se Gyllene Tider igen. Och det bandets comebacker brukar vara kul. Det är alltid lika spännande att kolla om Micke Andersson bakom trummorna tar chansen att lägga in en eller annan underlig kommentar mellan låtarna. Men allra mest spännande är det att få höra nya GT-låtar av PG. Han är väl vår främste popsnickare under de senaste 100 åren?
Nä, körigt har det alltså varit och det är inte över än. Men jag återkommer snarast. Håll ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar