söndag 12 december 2010

TV4 borde skämmas.

Har sett de flesta programmen under titeln "Så mycket bättre" på TV4.
Och jag håller väl med alla som tycker att det var bra underhållning med många roliga och oväntade inslag.
Framför allt fick programmen mig att ändra uppfattning om Di Leva. Jag har alltid sett honom som en rejäl tönt, men här visade han att han faktiskt i grund och botten är en vanlig Svensson, om än med bisarra sätt att uttrycka sig. Han lyckades t o m att sjunga andras låtar på sätt som fick dem att växa flera meter.
Det var just musiken som gjorde programmen så starka. Artister med egna unika profiler tog sig an varandras låtar och gav dem helt nya dimensioner.
September tog sig an Pluras Kärlekens tunga så att man blev alldeles piggig och när Plura bjöd in Di Leva till duett i sitt gamla glansnummer Alice, då stannade tiden och vi sögs ut i helt nya rymder.
Bakom alla artisterna som sjöng fanns det förnämliga husbandet... ja, vadå?
I varenda program gjorde detta husband en insats som lyfte artisterna ännu en bit.
Jag har försökt att hitta ett omnämnande av detta husband, men det finns inte ens på programmets hemsida en enda rad om vilka som spelar och sjunger i bakgrunden...!
Det är dåligt. Husbandet medverkar i allra högsta grad till att gör Så mycket bättre till ett så mycket bättre underhållningsprogram än de flesta andra vi har sett i höst! TV4 borde skämmas, som inte ger bandet den självklara cred det ska ha!

3 kommentarer:

 1. Håller med . Det är som vanligt, musiker anses fortfarande vara något som katten dragit in.

  SvaraRadera
 2. Här finns "bakgrundsbandet"

  http://www.tv4.se/1.1895929/2010/11/08/stjarndoldisarna_i_sa_mycket_battres_bakgrundsband

  SvaraRadera
 3. Wow! Där ser man: det hjälper att klaga!

  SvaraRadera