fredag 14 maj 2010

Lördag hela veckan?

Vissa veckor är det nästan omöjligt att hålla reda på vilken dag det är.
Nu till exempel. Igår var det en helgdag som gjorde att man redan i förrgår började trappa ner på lördagsvis och nu känns det som en lördag igen, men det är väl bara fredag?
Som väl är har det varit rena höstvädret, så man har inte känt sig piskad att gå ut i trädgården och hyfsat allt som behöver hyfsas. Vädret har gjort att man har stannat inne. Men vad ska man då göra med så många lördagar på rad? Ta fram dammsugaren? Nä, fy vad trist. Det var ju ledig man skulle vara...
Så det blir lite surfande. Letar efter gammal fin pop, rock och country på YouTube och hittar mängder av roliga inslag från olika teveprogram på 60-talet. Upptäcker igen hur bra The Zombies var! Hittar fantastiska inspelningar med Ray Charles, Willie Nelsons och The Ronettes... det finns visst hur mycket som helst. Ta till exempel alla powerpoppare på 70-talet: Dwight Twilley! Spongtones! Pezband! Shoes, Cryers, Rubinoos, Plimsouls, Chris Stamey, Flamin´ Groovies... Och Phil Seymour! Aldrig hör man dessa nu för tiden. Men på YouTube kan man hitta dem och alla de andra.
Så ju fler lördagar det är i veckan, desto bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar