söndag 24 januari 2010

Sånt som värmer i kylan

Vågade knappt öppna ytterdörren idag. Minus 6 grader!!! Är det inte skadligt att vistas utomhus under sådana förhållanden?
Stannar inne och spelar några nya plattor. Med musik som värmer.
En för mig okänd kis, Reto Burrell, har släppt en ny CD som heter "Go". Kan du få tag i den, så köp! Den värmer.
Lättare att få tag i är skåningen Mats Nilssons nya CD. Men han kallar sig som vanligt Rag and Bone, så fråga inte efter nån Nilsson! Plattan är kanon. Och jag kollade honom och ett gäng duktiga musiker på Folk och Rock vid Lilla torg i Malmö igår. Hur bra som helst i all sin enkelhet. Fina låtar och snyggt jobbat. Det kändes som att man befann sig i Austin, TX, ungefär. På Antone´s skivbutik i Warehouse district skulle Rag and Bone locka stor publik en lördagseftermiddag som den i går.

På FB hittar jag en kommentar från en kollega om att Sveriges näst bästa pizzor finns i Malmö enligt en slags omröstning. Och det handlar inte om någon trendig pizzeria inne i city utan om en gammal korvkiosk ute vid Agnesfrid/Kroksbäck. Numera heter den Matstugan och serverar fantastiska pizzor med så tunn botten att man förmodligen kan se igenom den (jag kollade inte). Och inte nog med att pizzorna är så goda: de körs hem till dig! Och bor du i ett postnummer i närheten av Kroksbäck, så kostar det inget att få pizzorna hemkörda! Du beställer i din dator, Matstugan ligger online och ger dig alternativ om hur dags du vill ha hem leveransen. Och alltihop funkade när jag testade.

Så nu behöver man inte gå ut i kylan för att äta pizza! Sveriges näst godaste kommer hem till din dörr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar