söndag 29 maj 2011

Vinst var gång!

Är det någon mer än jag som hela tiden bombarderas med mail från olika okända avsändare som berättar att jag har vunnit första pris i en himla massa tävlingar?
Jag vet inget om dessa tävlingar, för jag har aldrig anmält att jag vill deltaga.
Men vinsterna är inte dåliga.
Jag har vunnit hur många iPhones som helst. Det enda jag behöver göra är att skriva in min postadress och betala portot för utskicket...
Jag har vunnit stor penningsummor. 200.000 kr här och en halv miljon där.
Bara jag skickar in min adress, så kommer pengarna.
Jag har vunnit resor också. Dyra fina resor.
Ibland har jag gått till en final tillsammans med fyra andra namngivna finaldeltagare. De väntar bara på min adress, så får vi veta vem som ska få miljonen eller vad det var.
Detta pågår dag efter dag.
Vilka är dom? Vad är syftet? Hur orkar dom?
Jag lägger deras mail direkt i papperskorgen och har aldrig varit i kontakt med någon av dessa underliga typer, som tror att jag ska jubla av glädje över deras vinstutskick.
Jag skulle bli glad om någon annan som har erfarenhet av dessa nätvandaler kan förklara vad de är ute efter!

2 kommentarer:

  1. Härligt att Du fortsätter att skriva.
    Känner igen mig i det mesta, men så tillhör vi också samma generation. Vi retar oss uppenbarligen på samma saker. Påminner om det engelska TV-programmet 'sura gamla gubbar', vilket jag älskade för de svor över exakt samma saker som jag.
    Hälsningar Bengt Hansson

    SvaraRadera
  2. Jag förstår inte varför jag inte finns i Lundgrens bloggroll när Lundgren finns i min? En oerhörd fräckhet! Vet hut! Eller har Lundgren ingen roll? Jag förstår mig bara på Wordpress.

    SvaraRadera