söndag 16 februari 2014

Nyheterna?

Goafton, det är söndag och här bjuder vi på några inslag som vi har snott från Kvälls-Posten Expressen. Tidningarna i detta segment har det lite tufft med att hålla upplagan på en för annonsörerna intressant nivå. Det är väl därför som man aldrig ser några upplagesiffror i deras reklam. Den handlar ju mest bara om hur många det är som tittar på nyheterna som presenteras i mobilen eller hemma i datorn. Jaja, det gäller ju att hänga med...
...
En prinsessa som heter Madeleine ska visst ha en baby snart. Och hon är strong! I söndags trotsade hon snöstormen i New York och gick ut på promenad med Chris, hennes karl (som inte är prins). De tog, enligt kvällstidningarna, en fika på ett café bara ett kvarter från den nya lägenheten, som är rymligare än den gamla, för att få plats med den nya familjemedlemmen. Säkert bra material för att höja upplagan igen. Lycka till!
...
I Halmstad har man sålt det stolta skeppet Najaden, som alltid har legat vid kajen i Nissan precis vid Slottet. Nästan hela befolkningen är förbannad och Thomas Petersson är arg. Najaden blir norsk och ett fint varumärke för Halmstad bara försvinner. Idiotiskt. En insändare säger att nu kan man väl förvänta sig att Europa & tjuren" säljs till Bryssel och den gamla Norre port bara rivs för att Storgatan ska bli användbar igen för bilister. Najaden har använts för många olika ändamål. Själv gick jag i min tidiga ungdom på en krokikurs där man fick lära sig att teckna nakna kvinnor efter levande modell. Självklart en intressant kurs!
...
Enligt kvällstidningarna går det lika illa för Melodifestivalen som för dem själva. När det gäller Melodifestivalen är det inte så konstigt: det finns ju inte 32 låtar som duger till att göra folk nyfikna och lyssningsbenägna! Det mesta är ju skräp! Låtar utan melodi, låtar som låter likadant, artister som de flesta aldrig har hört talas om... Varför inte gå tillbaka till åtta låtar totalt som får tävla mot varandra och en blir vårt bidrag i den internationella finalkvällen. Nu är det bara en pinsam soppa som får massor av tittare att byta kanal eller sticker ut för att köpa kvällstidningen.

1 kommentar:

  1. Tråkigt att du Carl Bildt (han hade ingen aning ) Tomas P
    P.Gessle Jörgen Andersson och alla i kultrureliten inte engagerade i detta då hade Najaden kanske funnits kvar i Halmstad

    SvaraRadera