onsdag 19 februari 2014

Nyheterna nr 2


Nyheterna nr 2:

Bloggens nyhetssatsning är direkt en succé och här kommer nummer 2. Här finns alla viktiga nyheter, som vi har lyckats skaka fram via hemliga kanaler inom mediavärlden. Så säg upp dina tidningsprenumerationer och sluta köpa lösnummer, för finns allt vad du behöver veta!

MIFFOHJÄRNOR. Popartisten, f d medlemmen i Folkpartiet och numera centerpartisten Alexander Bard, lämnar nu även Centerpartiet. Om han kan gå med i ett tredje parti ligger förmodligen närmast Miljöpartiet illa till. Men då måste nog den kvinnliga delen av medlemmarna först kontrolleras av Bard, så att inte de också, som centerkvinnorna, är att betrakta, enligt Bard, som miffohjärnor.
Alltihop hänger ihop med centerdamernas inställning till sexköpslagen, ett ämne som säkert berör åtminstone någon procent av de kvinnliga väljarna i Sverige.

HÅRFÄRGNING. Det avslöjas från England att, överraskande nog, den åldersstigne popartisten Paul McCartneys hårfärg är framställd på konstgjord väg av en hårfrissa. McCartney, som nu är 71 år gammal, har alltså, som många andra, valt att tona bort den naturligt gråa färg på håret som medföljer åldern. Frisören antar att hans avslöjande leder till att popstjärnan söker upp en annan hårfixare, för han uttrycker sig så här i The Sun:
–Han ville aldrig betala . Det var alltid snack om att notan var för hög.

DIREKTFOTBOLL. Ser i en kvällstidning att HBK, på träningsläger i Spanien, ska möta Åtvidaberg, som också tränar där nere i solen. Träningsmatch direktsänds i något satellit–TV–nät, som kan ses i datorn även här hemma. Jag kollar tidpunkten när matchen ska börja och ser att jag har tur utöver det vanliga: den blåses igång om exakt två minuter! På skärmen ser man en rad siffror som, visar det sig, räknar baklänges mot noll, då bilden ska komma. Tror du att bilden kommer? Näää. Den digitala klockan fortsätter bakåt. Och jag granskar uppgifterna jag har fått. Och jodå... det är jag som har läst fel. Matchen börjar om exakt en vecka, alltså torsdag 27/2 kl 17.00. Jag återkommer.

ÄNNU EN PARTIBYTARE. Per Garthon hoppade också av från Folkpartiet och var med om att starta Milöpartiet, berättar han i en SVT-kanal. Han berättar också om sina problem med drickandet. Det hade visst blivit lite för mycket, så nu sa han övertygande att "idag dricker jag ingenting". Men det måste ju vara en stor lögn. För alla måste vi dricka. Vatten går bra, mjölk kan man hälla i sig, läsk, saft och juice likaså och det finns många andra kul drycker i vilken ICA-butik som helst.
Eller menade han att betona ordet "idag", alltså typ "idag dricker jag inget, men i morgon och i resten av veckan kan det bli en och annan cola"? Man måste se upp med politiker och vara beredd på att deras tal kan tolkas lite hur som helst. Eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar