söndag 14 juli 2013

Lågt tempo?

Det är ingen vidare fart på skrivandet just nu.
Det är ju semestertider. Jag skulle kunna vägra att jobba, om jag ville. Jag skulle kunna hänvisa till semesterlagen. Jag skulle kunna strunta i att sätta mig vid datorn.
Men nu sitter jag här.
Och jag sitter här utan att veta vad det här ska handla om.
Tänker jag efter, så finns det saker att skriva  om. Saker om händelser, där jag har träffat intressanta människor. Igår träffade jag till exempel en basist, en trummis och en popstjärna som skriver femstjärniga poplåtar för både svensk och internationell publik, lika elegant och enkelt som en erfaren korsordslösare fyller i Lätta krysset i veckopressen. Han är otrolig på att skriva låtar som hela eller halva svenska folket i åldern 8 till 80 kan sjunga med i, och bör få en alldeles speciell plats i den svenska musikhistorien. Någon måste ta tag i detta. Nu!
Jag träffade dessa tre kändisar backstage efter deras konsert på en fotbollsplan i Malmö, där Iron Maiden hade spelat ett par dagar tidigare. Sologitarristen och keyboardisten dök aldrig upp, men de kanske hade bråttom hem till Halmstad.
I vimlet såg jag också en ung stand up-artist som heter Tobias och en trummis som heter Sticky Bomb, men jag hann inte prata med dessa, bara växla några roliga ord med Tobias.
En gång träffade jag honom i en butik i Halmstad och han utbrast: "Nämen, vilken grej! Två kändisar i samma lilla butik på en gång!" Jag är fortfarande inte riktigt säker på vem han menade var den andra kändisen... Fanns där någon till som inte jag såg? Räknade han sig själv som kändis, trots att han inte hade börjat göra TV-reklam för Ö&B eller vad det heter?
Allt detta skulle jag ju kunna skriva om. Det är ju både aktuellt och intressant.
Men läsarna vill säkert ha intellektuell stimulans och inga ytliga flabbtexter.
Så jag får fundera vidare. Har du någon kommentar, så finns det en ruta här under att skriva i och sen klicka iväg. Det är bara det att för det mesta kommer det ingen kommentar fram till min dator. Många som har skrivit hit, har låtit höra av sig på annat sätt och påpekat att det är fel på kommentarlänken.
Jag ska be någon kolla det där.
Men just nu har väl alla semester.
Jag lovar att komma tillbaka både då och då och ganska ofta!

1 kommentar:


  1. Som sagt inga kommentarer så kanske inte heller denna når fram men jag gör i alla fall ett försök. Då undrar jag va rför denna blogg måste ha en sån liten text frånsett skild
    dringen av Ikeabesöket där den snarast var överdimensione rad. Lagom är bäst! Bosse

    SvaraRadera