måndag 5 september 2011

Det händer ingenting.

Ooops! Det var ett tag sedan. Har inte varit flitig på bloggen, precis.
Men det händer ju ingenting.
Det regnar hela tiden. Eller i alla fall blåser. När solen nån enstaka dag har lyckats sno åt sig det mesta av himlavalvet, då har det blåst halv storm. Kul sommar.
Har varit på bio. Woody Allens nya är kanon. Rekommenderas!
Har städat i garaget. Rekommenderas inte alls.
Har tömt plastpoolen på vatten.
Har missat Hemglass-bilen i tre veckor. Varfan är dom?
Har klippt gräset med en elklippare som inte går att stänga av. Ska jag flytta undan några prylar som är i vägen, står klipparen och går på tomgång. Så ska det inte vara. Motorn ska slå av så snart man släpper handtaget. Laga? Nä, jag har inte den typ av skruvmejsel som behövs om man vill komma innanför skyddsplåtarna. Den får gå på tomgång.
Har blivit biten av en fästing. Det är ingen fest.
Har dammsugit Blondinens bil. Såg att det var lite smuts runt cigarettändaren och tryckte dit dammsugarslangen. VVVrrrrrffft så försvann hela tändaren in i slangen och rakt in i påsen. Efter sju minuter hade jag spårat den och fått ut den. Blev lite impad av mig själv faktiskt.
Har bytt e-postleverantör. Firman jag hade förut har fått danska ägare och lämnat kontoret i Sverige. Ringer man dit, så kommer det in en dansk röst som säger något grötigt. Jag kan bara uppfatta "dessvärre". Så jag bestämde mig för att ta kontakt med en e-postfirma på så långt avstånd som möjligt från Danmark och hittade en i Nordingrå. Med denna firma talade jag i två timmar medan jag och den snälla killen vid Nordpolen sakta men säkert lyckades pricka in alla detaljer så att jag nu både kan sända och ta emot e-post.
Så nu väller det in alla vinster jag får varje dag. Jag har vunnit resor, mobiltelefoner, rabattcheckar, pengar och massor av annat. Men jag har inte plockat ut en enda vinst, för jag är övertygad om att alla dessa meddelanden kommer från gangsterfirmor som är omöjliga att spåra och som bara är intresserade av att komma över mina besparingar.
Är det någon som här som har tagit ut en vinst på e-posten? Berätta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar